14 Haziran 2010 Pazartesi

ßieber qerçekleri..!! :D


1-Justin bir kere gülmek için tırnaklarını boyamış. :)
2-Justin tüm kızların güzel olduğunun söylüyor ama kendisinden 2 yaş küçük ve 2 yaş büyükleri daha çok tercih ediyor.
3-Justin birisiyle selamlaşırken yanaktan öpmek yerine sarılmayı tercih ediyor.
4-Justin birgün yolda hokey oynamaya kalkıştı ve nerdeyse tüm komşuların araba camlarını kırdı.
5-Böceklerden nefret ediyor özelliklede örümceklerden.Bir örümcek görürse birisi onu görüp öldürene kadar çığlık atıyor. :)
6-Justin kendisinden hoşlanan kızları hemen anlıyormuş ve onlarla kısa süreli flörtte ediyormuş ama ciddi bir ilişki olacak kadar kimseye umut vermiyormuş. :(
7-Justin ünlü olmadan önce ve ünlü olduktan sonraki yaşamıyla ilgili bir filmde oynayacakmış.Bunun açıklamasını yaparken gerçekten çok duygulandım,aslında Atlanta küçük bir yer ünlü olmayı denememiştim bile bu filmde hayatımın ne kadar değiştiğini anladım.Sizde hayallerinizin peşinden gidin bu hayatta olmayacak şey yok! diyor J.B.
8-Justin sahnede şarkısın söylerken bir yandan da fanlarının elini tutmayı seviyor fakat elini tutup bir daha bırakmayanlarada sinir oluyor. :)
9-Ona alınabilecek en güzel hediye Ipod Nano ve yeni bir spor ayakkabı olurdu.Çünkü ikisinede obsesyonu var..! :)
10-Justin Miley Cyrus'un tatlı bir kız olduğunu ama kesinlikle kendi tipi olmadığını söylüyor.Selena Gomez'i ise beğendiğini ama onunla aralarında birşey olmadığını ve olmayacağını belirtiyor.
11-Kızlarda en sevmediği şey Ugg marka botlar ve kocaman güneş gözlükleri.
12-Justin tam bir "annesinin kuzusu" çünkü onla çok iyi anlaşıyor.Annemle ilişkimiz çok iyi,çok iyi anlaşıyoruz hiç kavga etmeyiz sadece bazen farklı düşüncelere sahip oluyoruz diyor. :)
13-El ele tutuşmuş birbirine hayran hayran bakan aşık çiftler görünce "ah keşke benimde bir sevgilim olsa ve böyle olsam" diyormuş. :)
14-Justinin en sevdiği araba Lamborghini.
15-Justin bronzlaşmış kızları çok sexy buluyor. :) (hemen bronzlaşın kızlarr.):D
16-Çok kalabalık konserlerde,Justin su şişesini kalabalığın üstüne boşaltıyor.:D
17-Justin ilk klibini çekerken heyecandan bayılmış. :)
18-Justin;Beni taklit eden kızlardan hoşlanmıyorum.Yani ben nasıl giyiniyorsam onlarda öyle giyiniyor,bu bence pekte hoş değil..diyor. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder